Explore the city

GIFT CARD

Anspach en The Mint hebben het perfecte cadeau voor u. Met de Gift Card, biedt u de vrijheid om te kiezen… in verschillende winkels!

Anspach werkt samen met The Mint om u het perfecte cadeau aan te bieden: een gift card die geldig is in alle deelnemende winkels van Anspach en The Mint.

Wilt u een cadeau geven? Bent u gehaast, afgeleid, in twijfel of genereus? Durf de gift card te geven! Beter dan een knuffel, want de giftcard zal iedereen aanspreken die u wilt verwennen. De kaart geeft toegang tot een zeer ruime keuze in een dertigtal winkels.

Wat is de Gift Card Anspach - The Mint?

De giftcard Anspach – The Mint is een cadeaukaart geldig in alle deelnemende winkels.

De Anspach – The Mint Gift Card is verkrijgbaar aan de verkoopsautomaten in Anspach en The Mint. De machines bevinden zich in het midden van de galerij.

Betalen kan alleen met bank- en kredietkaarten. U kunt de giftcard opladen met een bedrag naar keuze tussen 5€ en 250€.

Waar kunt u de Anspach - The Mint Gift Card gebruiken?

De GIFT CARD kan gebruikt worden in alle deelnemende winkels en restaurants van Anspach en The Mint.

De kaart kan één of meerdere keren worden gebruikt tot de waarde van de kaart op is. Het restbedrag kan betaald worden via een ander betaalmiddel (zie voorwaarden in de winkel). Als het bedrag van de aankopen hoger is dan het bedrag op de Gift Card, kunt u een ander betaalmiddel gebruiken.

Let op, sommige winkels accepteren alleen contant geld om het verschil te betalen. Vraag dit eerst na in de winkel.

Waar kunt u het saldo van mijn Anspach - The Mint Gift Card controleren?

U kunt het saldo en de gebruiksvoorwaarden van uw Gift Card controleren via: anspach-themint.giftify.me of door de QR-code op de Gift Card te scannen bij de automaat.